Carnegie Mellon University

An energetic makeover for student space

The Morewood Gardens common space for students required a makeover in order to make it more friendly and inviting, and help evoke a sense of pride in CMU.

The design team in Marketing & Communications developed a design that would preserve the historical elements of CMU, display more contemporary CMU accomplishments and use a warmer, brighter color pallet.

Upon completion, this inspiring, thought-provoking, high-energy space became a favorite among students and generated high demand for residential space in Morewood Gardens.

The wall in the hall

Decorative Wall before image

Before

Decorative Wall design image

Reimagined

Decorative Wall after image

Transformed

Learn more about the areas of expertise we used with this project:

Graphic Design  Storytelling